21 december 2017

Terminens sista skoldag

Höstterminen avslutades med en mysig och fin avslutning för hela skolan i idrottssalen. Vi bjöds på stämningsfull sång från alla klasser, vacker solosång och fantastisk dans. Eleverna fick också se personalens tolkning av Snövit, vilken verkar ha blivit uppskattad!

Väl tillbaka i klassrummen fikade vi och lyssnade på dagens avsnitt av ”Marvinter”. De tre återstående avsnitten får man lyssna på hemma hemma. Tror de flesta vill veta hur det går för Hugo, Lumina och farmor Signe!











God Jul

Tack alla barn och föräldrar för en härlig termin.
Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

20 december 2017

Valfri ritskola

Terminens allra sista ritskola blev helt valfri till elevernas glädje. Vi tränande vår finmotorik och att skapa med god kvalitet men också på att skriva på engelska. Vi brukar använda youtube och söka på ”how to draw...” Det skapades många välgjorda bilder, här är några från skapartillfället.






19 december 2017

Diagnos och bankvalv

Kan jag det här med algoritmer nu? När ska det vara minnessiffra och när ska jag växla? Ja, idag har barnen fått testa sina kunskaper i en diagnos och de har även gjort en utvärdering. 
Efter diagnosen fick eleverna bryta sig in i ett bankvalv minsann genom att lösa algoritmer på miniwhiteboarden. Mycket uppskattat!












18 december 2017

Diagonalerna

Så var sista veckan innan  jullovet igång och idag har vi gått igenom den näst sista grundformen som är digonalerna. Vi har tränat grundformen på IPad, miniwhiteboard, på stort papper och på litet papper så nu är vi redo att ta oss an nya bokstäver.